Inwoners en gemeente samen aan de slag met speelplekken

Inwoners en gemeente samen aan de slag met speelplekken

Speelplekken zijn vaak ontmoetingsplekken in een buurt. Jong en oud komen er samen om te bewegen en om met elkaar te praten. Gemeente Roerdalen vindt het daarom belangrijk dat de speelplekken aantrekkelijk zijn en blijven. Daar werken we samen met onze inwoners aan.

Na Posterholt en Montfort ook Herkenbosch aan de slag met speelplekken.
Onlangs werden in Posterholt verschillende speelplekken opgeknapt op initiatief van een groep inwoners. In Montfort is Stichting Samenspel Montfort actief aan de slag met het verbeteren van de speelplekken. Nu verenigen ook inwoners in Herkenbosch zich om aan de slag te gaan met de speelplekken in hun dorp.

Stappenplan voor aanpak in Herkenbosch
Op 9 mei zijn in Herkenbosch de eerste stappen gemaakt voor het verbeteren van de speelplekken in het dorp. Tijdens een bijeenkomst spraken de kinderwijkraad, Speeltuinwerk Limburg en gemeente Roerdalen over de mogelijkheden. Ze werken nu aan een stappenplan voor het vervolg. Wilt u meedenken met de plannen voor de speelplekken in Herkenbosch? Stuur dan een e-mail naar: ingeborg.boers@gmail.com. U ontvangt dan een uitnodiging voor de vervolgbijeenkomst.

Vragen of meer informatie
Heeft u een goed idee voor de speelplekken in uw wijk of dorp? Laat het ons weten. Woont u in Herkenbosch, Posterholt of Sint Odiliënberg? Dan is Paul Arns uw contactpersoon. Stuur hem een e-mail naar: paul.arns@roerdalen.nl. Woont u in Melick, Montfort of Vlodrop? Dan is Harrie Gootzen uw dorpscontactpersoon. Stuur hem een e-mail via: harrie.gootzen@roerdalen. 

Op de foto: Inwoners van Herkenbosch tijdens de eerste bijeenkomst over de speelplekken op 9 mei 2023.

Gepubliceerd: 24 MEI 2023 - 21:40
Laatste update: 29 MEI 2023 - 09:17